HÁLÓZATI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK FEJLESZTÉSE Workshop Szegeden

    2018. február 08-09-én az „Együtt a tudásért” című projekt (EFOP-5.2.2.-17-2017-00030) keretén belül megtartásra került a Hálózati együttműködések című workshop. A kétnapos workshopra nemcsak Magyarországról, hanem Erdélyből és Vajdaságból is érkeztek résztvevők.

    A workshop témája a résztvevő ernyőszervezetek állandó szervezetfejlesztési igénye, a tagok közötti hálózati működés erősítése és fejlesztése, valamint a kooperáció elősegítése volt.

     

    Az első nap során a résztvevők megismerkedtek a képviselt ernyőszervezetek felépítésével, működésével, projektjeivel és a működésüket befolyásoló kulcskérdésekkel, körülményekkel. Emellett a tagszervezetek aktivizálásának és a tagok erőteljesebb bevonásának lehetőségeit, nehézségeit, jógyakorlatait, illetve az ezekkel kapcsolatos tapasztalatokat osztották meg egymással a résztvevő szakemberek.

    A második nap során a tudástranszfer szervezeten belüli hatékonyságának gyakorlati kérdéseivel foglalkoztak, emellett az ernyőszervezetek közötti együttműködés lehetőségeit, a határon átnyúló tudásátadás előnyeit és nehézségeit tárgyalták, továbbá a tudástranszfer 2018. évi eseményeinek megtervezése is megtörtént.

     

     

    X

    logo